Mad

Maden på Lundø tilberedes i et produktionskøkken, som fysisk er beliggende i huset. Der lægges vægt på, at maden er sund, varieret, smagfuld, tilpasset årstiderne og serveres, så den ser indbydende og lækker ud.

 
​Dermed stimuleres både smags-, syns- og lugtesansen og er med til at vække appetitten.


​Råvarerne er gerne økologiske, danske og med tanke på klimaet.

​Der tages højde for de forskellige behov, som børnene eller de unge/voksne har i forhold til måltider og ernæring. Det kan eksempelvis være behov for at maden har en særlig konsistens, ernæring via sonde, særlige diæter eller kostvaner. Derudover tages der højde for religiøse og kulturelle ønsker i forhold til maden.
​Der er også nogle, som kan have behov for en særlig placering i rummet ved måltiderne eller at blive skærmet for stimuli og støj, under måltidet. 

På Lundø lægges der vægt på at samles om måltiderne og understøtte fællesskabet med en god og hyggelig stemning.​

Se fødevarekontrol her

Aflastningstilbud med trivsel for øje

Vores formål er at skabe et aflastningstilbud, der giver stor trivsel for børn og unge/voksne og et frirum til forældrene

Bred målgruppe

Vi anvender Low Arousal, som et vigtigt redskab i vores pædagogiske tilgang

Godt forældresamarbejde

Vi har tæt dialog med forældrene og inviterer minimum en gang årligt til dialogmøde

Lundø

Bank-Mikkelsens Vej 14B, 2820 Gentofte

Tlf.: 39 98 44 20

Klik her for rutevejledning

Læs cookiedeklaration her

6_banner-gul-99x32

​Tilgængelighedserklæring

lundø.dk/was