Samarbejde

Skriv din tekst her...

Samarbejde

Vi sætter stor pris på det daglige samarbejde med jer om børnenes trivsel og udvikling i børnenes kontaktbøger og i telefonen. Vi er i øjeblikket i gang med at ændre vores praksis, så vi fremover arbejder mere systematisk med at understøtte den udvikling, som børnene er i. Når I inviterer os med til handleplansmøder/netværksmøder med deltagere fra barnets forskellige daglige sammenhænge, deltager vi meget gerne. Det har stor betydning for os, at vi kender både jeres og skolens eller dagtilbuddets målsætninger, så vi arbejder i samme retning og Lundø bliver en del af en helhed for barnet. Vi siger også ja tak til besøg af synskonsulent eller andre, der er tilknyttet jeres barn og som kan være med til at bringe viden om barnet i spil på Lundø.

 

Det er en god idé, hvis I sender den årlige handleplan fra skole eller dagtilbud til os, så vi automatisk bliver opdateret på det arbejde, der foregår omkring jeres barn.

 

En gang om året inviterer vi jer til forældredialogmøde på Lundø. Det er et tilbud og vi sætter stor pris på at mødes med jer og få en snak om, hvordan det går med jeres barn. I er altid velkomne til at aftale tid til et møde, hvis der er drøftelser, der haster. Og I er også altid velkomne til at ringe eller skrive en mail.