Nyheder

Nyhedsbrev juni 2021

Kære alle børn, unge, voksne og forældre/pårørende på Lundø,

 

Så kom vi endelig igennem en lang periode præget af restriktioner, værnemidler, vacciner mm. Vi bruger dog stadig værnemidler, når vi er i nærkontakt med børn og unge der er særligt udsat.

Men det betyder at vi nu igen kan mødes på tværs af grupperne på Lundø, se venner og kollegaer på den anden etage. Vi må også være i de andre institutioner, og tage på ture i biografen eller ud i blå. Det er så skønt!

Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel i forhold til aflastningsplads på Lundø, og det er jo herligt. Der er også startet en del nye børn/unge i løbet af foråret, og vi ønsker jer alle sammen velkommen. Det er dejligt at lære jer og jeres familier at kende.

Vi har i personalegruppen måtte sige farvel til nogle kollegaer, som har valgt at beskæftige sig andet steds. Sofie er stoppet 30 maj, Emma(weekendvikar) og Elisabeth stopper med udgangen af juni måned. Vi ønsker dem alt godt med på deres fremtidige rejse.

Vi har heldigvis også fået nogle nye kollegaer i huset; Louise er i team 1 i børnegruppen og Karen er i team 2, ungegruppen. Da Karen skal ind og studere videre til september, søger vi i stedet for hende en pædagog, samt en pædagog for Elisabeth. Der er ansættelsessamtaler i uge 26 og vi håber meget på at finde 2 nye kollegaer.

 

Da vi er nødt til at planlægge sommerperioden både med hensyn til madindkøb, aktiviteter og personaleressourcer, vil det ikke være muligt at ændre på opholdsdøgn i perioden fra uge 26 til og med uge 34 (med mindre det er alvorlige akut situationer, kan I kontakte daglig leder på telefon). Vi håber I bakker op om dette, da det vil skabe den bedste sommer for både børn unge og voksne på Lundø.

Derudover skal forældre/pårørende også være opmærksomme på at ændre kørsel, hvis det er nødvendigt i sommerperioden. Vi har ikke åbent i dagtimerne, så alle børn skal kunne komme i skole institution eller hjem imellem kl. 10 – 15.

Da der nu endelig er åbnet op for udenlandsrejser, er det vigtigt at huske, at der skal være en kontaktperson, hvis barn har ophold imens I er på rejst på ferie. Se vedhæftede instruks.

 

Før Covid 19 for alvor satte sit præg på vores hverdag, havde vi opstartet et samarbejde med De danske Hospitalsklovne. Det var en stor succes, de få gange de nåede at komme, så vi fortsætter samarbejdet igen fra september. Dette hører I nærmere om, når vi har planlagt nærmere i august.

Da vi også har mulighed for at mødes igen, vil I blive inviteret til forældremøde i løbet af efteråret, nærmere information kommer i august.

 

Malene, sygeplejerske holder ferie i uge 25 + 26 og vil derfor ikke være til at træffe.

Herefter er Malenes træffetider man, tirs. og tors. Kl. 9.00 – 15.00 på tlf.: 91174081.

 

Rigtig god sommer til jer alle

 

De varmeste sommerhilsner😊

 

Personalet på Lundø