Ungesiden

På ungesiden er de unge mellem 13-23 år

Hverdagen
Om morgenen sørger vi for, at de unge kommer op i god tid i forhold til, hvornår de skal af sted til deres skoler. Vi spiser morgenmad i stuen, hvor vi værdsætter en rolig og afslappet atmosfære, så de unge kan komme godt af sted.

Om eftermiddagen er det forskelligt, hvornår de unge kommer fra deres skole/fritidshjem. De kommer mellem kl. 15.00 og 17.15. De bliver modtaget af den pædagog, de skal være sammen med den dag/aften. Nogle ligger og slapper af i sækkestole, hører musik eller ser TV. Især om sommeren er vi meget på vores legeplads eller i atriumgården. Her er mange muligheder såsom gynge, hoppe på trampolin, køre på diverse cykler/biler og leg i klatrestativet. Andre foretrækker at opholde sig på værelserne enten alene med musik eller film eller sammen med andre unge.

Aftensmaden spiser vi Kl. 17.30. Vi plejer at sidde i 2 grupper for at skabe mest mulig ro og hygge for de unge. Vi spiser i ca. en ½ times tid.

Efter aftensmaden er der igen mulighed for forskellige aktiviteter lige som om eftermiddagen. Vi spiller også tit spil såsom Uno, brætspil og Wii. Om sommeren kører vi også nogle gange en aftentur i vores Lundøbus. Inden aftenfrugten ca. kl. 19.30-20.00 er der nogle af de unge som kommer i bad, bl.a. vores kørestolsbrugere, og dem som gerne vil i karbad. De unge hygger sig med TV i stuen, spiser aftenfrugt, og så går de i seng ca. mellem kl. 20.00 og 21.30.

Weekenden
I weekenderne laver vi mange af de samme aktiviteter, men det er også her, at vi tager på ture ud af huset.
• Vi går korte og lange ture i nærområdet, enten med få ad gangen eller i større grupper.
• Vi køber altid lørdagsslik i løbet af lørdagen sammen med de unge.
• Vi tager også tit tog- eller busture enten med det offentlige eller med vores egen Lundøbus. Disse ture kan f.eks. gå til Flyvergrillen på Amager, dyrehaven (Bakken), en tur i skoven eller ”bare ud i det blå”.